U bent hier: Home » Nieuws » Onderweg met de Wabo 28 juni 2011 in Leeuwarden
banner-big-1.png

Onderweg met de Wabo 28 juni 2011 in Leeuwarden

Onderweg met de Wabo
Het Stadswerk Platform Omgevingsrecht organiseert in samenwerking met de provincie Fryslân, het Ministerie Infrastructuur en Milieu en het lokale Waterschap op dinsdag 28 juni in Leeuwarden een praktijkdag over diverse actualiteiten binnen de ‘Wabo’ in 2011. Deze dag is onderdeel van de landelijke roadshow ‘Onderweg met de Wabo’.
Deze praktijkdag is bedoeld voor Wabo-coördinatoren, Waterloket-projectleders en ict-projectleiders die te maken hebben met de Wabo, het Omgevingsloket online en het Waterloket. Wij nodigen u van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen. Hierbij staat de samenwerking tussen provincie, gemeenten en het waterschap centraal.
Deelname is gratis.
Tijdens deze praktijkdag leggen we u uit wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van:
– Wabo
– Omgevingsloket online
– Waterloket
De praktijkdag vindt plaats op dinsdag 28 juni en duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur. U hoort er het verhaal vanuit andere gemeenten, het waterschap en de provincie en u krijgt handvatten aangereikt om de uitvoering van de Wabo in uw eigen omgeving te optimaliseren.
Met een Open Space sessie heeft u de mogelijkheid om direct in contact te komen met uw collega-overheden en van elkaar te leren. Samen wordt de agenda bepaald waarna de vragen, ideeën, oplossingen en ervaringen worden besproken.
De indeling van het programma is als volgt:
(Definitieve programma wordt nog bepaald in overleg met provincie, Wetterskip Fryslân en enkele vertegenwoordigers van de Friese gemeenten)
12.30: Ontvangst met koffie/thee en broodje
13.00: Plenaire opening:
– Aftrap door dagvoorzitter Rob Karstens
– Plenaire presentatie door Ministerie IenM
– Samenwerking in Fryslân
– Open Space sessie
– Korte terugkoppeling uit discussies en afsluiting door dagvoorzitter
17.00: Napraten met borrel en hapjes
18.00: Einde
Adres bijeenkomst:
Provinciehuis Fryslân, Snekertrekweg 1, 8912 AA Leeuwarden.
Interesse?
Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk. U kunt zich via de website www.onderwegmetdewabo.nl aanmelden. Voor vragen kunt u terecht bij Tom Vaessen, telefoon 06-33 83 25 69, e-mail tom.vaessen@stadswerk.nl

Bron: Stadswerk Platform Omgevingsrecht

© 2011 Wabobank | Sitemap
Ontwikkeld door Friks Web & Marketing